Book`s Planet - Mihaela`s Space

Buna! Sunt Mihaela si sunt, ca si voi, o “devoratoare” de carti. Imi petrec viata in doua orasele mici: Frasin si Gura Humorului. In principal am o viata obisnuita, am parte de prieteni buni, de teme multe, de o familie grozava. Ce e special la mine? Nu stiu sa va spun, poate faptul ca mi-am facut o lume a mea in care, impreuna cu prietenii mei, ma distrez, invat, citesc… Imi place sa merg dupa ideea ca viata trebuie traita din plin si daca nu ai posibilitatea sa ti-o traiesti in oraselele plicticoase in care locuiesti trebuie sa-ti gasesti un “portal”. Eu am descoperit cartile inca de mica. Bineinteles, am inceput cu carti de colorat apoi carti de povesti, basme si toate cele.. Am trecut usor spre ramura de aventura, am incercat romanele politiste si povestile de dragoste, cartile de calatorii, dar nu ma simteam foarte atrasa de ele. Dar nu demult in viata mea au aparut chipuri noi, care au adus cu ele cartile fantasy. Acestea m-au fermecat inca de cand am plecat in calatoria spre Narnia alaturi de nepotul magicianului si pana am pasit de curand impreuna cu Luce printr-o umbra. Inafara de citit imi petrec timpul liber hoinarind cu prietenii, petrecand la diverse ocazii, uitandu-ma la cat de multe filme prind , ascultand muzica si facand coregrafii. Ca sa o luam in ordine, una dintre cele mai mari pasiuni ale mele este dansul. Fac coregrafii de aproape 3 ani ( poate chiar mai mult) si, cu toate ca nu am luat cursuri speciale (doar doi ani de balet), cei mai multi oameni imi spun ca ma misc destul de bine :d.
O alta pasiune arzatoare a mea este destinata filmelor si serialelor. Imi plac mult cele in domeniul science-fiction, actiune, comedie, horror, familie… de fapt imi plac aproape toate genurile de filme :-??... Ascult muzica de toate felurile ( inafara de manele, populara si opera) si nu as spune ca sunt o fata pretentioasa, cu toate ca sunt in zodia Capricorn. Sunt perseverenta si imi place ca ceea ce fac sa aiba rezultate pozitive asupra mea. Sunt lenesa, dar cand ambitia mea se trezeste pot sa muncesc 23/24 de ore pentru ceva ce imi doresc foarte mult si chiar 25/24 daca am nevoie cu disperare de rodul muncii mele. De cele mai multe ori actionez dupa intuitie, dar imi place sa cred ca aceea era perioada de maturizare si ca acum incep sa ma gandesc de doua ori inainte sa fac o decizie ce as putea-o regreta restul vietii. Sunt o fire loiala, atenta si de cele mai multe ori surprinzatoare. Imi spun mereu ca o sa reusesc prin munca si continuitate si ma ghidez in viata dupa niste lucruri pe care le-am invatat de curand si regret ca le-am intalnit asa de tarziu. Albert Einstein spunea “ Incearca sa fii un om de valoare, nu neaparat un om de success” si acesta este unul din multele lucruri care m-au facut sa cred cu adevarat ca a fost un geniu. As vrea sa impartasesc cu voi o poezie care m-a marcat si pe care sper sa o aveti la suflet cand va va fii dor de o lectie de viata:

“Învaţă de la ape să ai statornic drum,   
Învaţă de la flăcări că toate-s numai scrum  
Învaţă de la umbră să taci şi să veghezi, 
 Învaţă de la stâncă cum neclintit să crezi. 
Învaţă de la soare cum trebuie s-apui
Învaţă de la piatră cât trebuie să spui,
    Învaţă de la vântul ce adie pe poteci
 Cum trebuie prin lume, de liniştit să treci.
            Învaţă de la toate, căci toate sunt surori
Cum treci frumos prin viaţă,ca tu frumos să mori      
   Învaţă de la vierme, că nimeni nu-i uitat      
 Învaţă de la nufăr să fii mereu curat.  
    Învaţă de la vultur, când umerii ţi-s grei 
       Şi du-te la furnică să vezi povara ei
  Învaţă de la greier,când singur esti să cânţi,
Învaţă de la lună să nu te înspăimânţi.
         Învaţă de la păsări să fii mai mult în zbor,
Învaţă de la toate, că totu-i trecător,
      Ia seamă, fiu al jertfei prin-lumea-n care treci,
      Să înveţi din tot ce piere,tu să traieşti în veci!"

 Sper sa va ajute si imi pare rau daca v-am plictisit. Daca mai vreti sa aflati ceva despre mine intrebati-mi prietenii sau adaugati-ma in lista ca sa tinem legatura : mihaelab312@yahoo.com . Sper sa continuati sa va delectati in lumea cartilor si nu uitati, nu destinatia conteaza, ci calatoria pana acolo!>:D<