miercuri, 2 noiembrie 2011

MADISON AVERY de Kim Harrison

„Ma numesc Madison Avery si trebuie sa va spun ca acolo se afla mai mult decat puteti vedea, auzi sau atinge. Stiu, pentru ca eu ma aflu acolo. Si vad. Aud. Ating. Traiesc.” Balul de absolvire al lui Madison a fost mortal – la propriu. Ea a fost tinta unui spintecator al intunericului, decis sa scape de ea, indiferent de ce ii va sta in cale. Dar Madison reuseste sa ii fure amuleta stralucitoare si sa scape chiar inainte ca spintecatorul sa isi termine treaba. Acum, ea e captiva pe Pamant, moarta, dar nu disparuta... Cumva, amuleta ii ofera iluzia unui corp, permitandu-i sa traiasca undeva la granita dintre viata si moarte. Spintecatorul este tot pe urmele ei, dar ea cere ajutorul unui spintecator al luminii (unul din tipii buni - speram), iubitului ei si ingerului ei pazitor!! ( \:d/). Acum, ea incerca sa-si controleze destinul pana cand acesta nu va ajunge sa o controleze pe ea.

„Romanul de debut pentru tineri al lui Kim Harrison e plin de stil si original. Teribil de distractiv, cu numeroase intorsaturi de situatie.” – Kelley Armstrong, autoarea bestseller New York Times a seriei „Fortele raului absolut”

„Cand e vorba de un roman de Kim Harrison, ma astept la actiune, umor, construirea de noi lumi, personaje feminine puternice, prietenii adevarate si un strop de dragoste. Le-am gasit pe toate in aceasta carte.” – Melissa Marr, autoarea bestseller New York Times a seriei „Wicked Lovely”

Prima carte a acestei serii se numeste Pe jumatate moarta si editura LEDA ne anunta ca vom avea parte de ea mai repede decat ne asteptam. Ramaneti aproape!>:D<

Niciun comentariu: