luni, 19 decembrie 2011

"Incredibil" volumul 4 din seria Micutele Mincinoase

Ziua asta nu a fost prea grozava pana cand am intrat pe blogul editurii Leda si am descoperit o stire senzationala : Incredibil, volumul 4 din seria Micutele Micinoase este in curs de aparitie la Leda! Ceea ce ste grozav, deoarece este una din seriile mele preferate, iar volumul 4 il asteptam cu nerabdare, in mare parte din cauza faptului ca a treia carte s-a terminat intr-un fel in care iti vine sa-ti dai palme si sa zici: "Cum se poate termina asa?!!". In fine, mai jos aveti descrierea cartii pentru a va "delecta" cu ea.


VIAŢA MINUNATĂ A CELOR PATRU MICUŢE MINCINOASE S-A TRANSFORMAT ÎNTR-UN COŞMAR CÂT SE POATE DE REAL

La şcoala Rosewood Day, nimic nu este ceea ce pare a fi.

Cinci prietene foarte bune îşi spuneau cândva totul – până şi cele mai importante şi întunecate secrete! Totul părea să fie un vis devenit realitate… până când Alison, conducătoarea grupului, dispare subit.

Acum, o persoană misterioasă care semnează „A.” face ca vieţile lor minunate să se transforme într-un coşmar. Emily a fost trimisă în Iowa, să stea la unchiul şi mătuşa ei, nişte persoane extrem de conservatoare. Iubitul Ariei a ajuns după gratii… din cauza ei. Spencer se teme să nu fie implicată în asasinarea lui Ali. Dar soarta Hannei e de departe cea mai rea: ajunsă la spital – din pricina faptului că ştia prea multe –, se luptă să supravieţuiască.

Dacă cele patru fete nu încep să-mi dea ascultare, atunci Hanna o să pară cea mai norocoasă dintre ele.

Cum ameninţările lui A. devin tot mai periculoase, fetele trebuie să dezlege misterele din Rosewood. Dar va însemna acest lucru sfârşitul întâmplărilor îngrozitoare care se petrec aici…. sau va fi doar începutul?


„Fermecătoare, surprinzătoare şi sexy!” – HEAT


O, si inca ceva: cum vi se pare coperta? Eu cred ca este destul de draguta. Dar pana la urma nu judecam o carte dupa coperta. Cu toate astea, va sfatuiesc sincer sa luati acesta serie pentru nu veti regreta! 

Niciun comentariu: