marți, 22 mai 2012

Sherlock Holmes

Hmm, m-am hotarat in sfarsit sa fac o recenzie de film! Trebuie sa spun ca filmul l-am urmarit in vacanta, aia care a trecut acum mult timp! So, filmul recenzat este(tobele va rog!)....

Sherlock Holmes!

Asa, incep prin a spune ca nu am retinut prea multe din film decat fazele de baiate, glumele lui Sherly si nu prea din cazul pe care il investigeaza el. Acestui fapt se datoreaza faptului ca l-am urmarit pe la 22:30~23:00, deci creierasul meu era destul de obosit si vroia somnic, dar vocea nebuna a subconstientului meu striga: " Esti nebuna?! E vacanta, cum sa te culci la ora asta?!" 
Ma rog, filmul este chiar foarte bun! Adica, inainte il aveam in mintea mea pe Sherlock ca un tip cu o palarie ciudata si o lupa. Nu ca acum a devenit mai normal. Din contra, aici folosea un caine (mops cred) pe post de cobai. Un caine! Care om nu iubeste cainii?
Hai, ca am deviat un pic. Povestea filmului este urmatoarea: lordul Blackwood este arestat pentru uciderea unor fete, aparent prin magie. Totul bun si simplu. Pana cand, dupa pedepsirea lui(a se cita, spanzurare) si dupa ce a fost declarat mort, el pare sa reinvie. Asa ca crimele reincep. Mai misterioase si chiar si eu am crezut ca "noua viziune" cuprinde si paranormal. De aici incepe investigatia minutioasa a lui Sherlock si a lui Watson, partenerul lui, care ii duc prin tot felul de primejdii, incluzand si o matahala de francez hotarat sa-i faca una cu pamantul. Din pacate, mintea mea nu a retinut prea multe. Dar, pot sa va spun ca crimele lui Blackwood se dovedesc mai mult decat ce par a fi (nu asa e intotdeauna?). Anyway, mi-a placut filmul in ansamblu: fiecare investigatie la fata locului foarte detaliata, piesela ce la sfarsit se imbin perfect si finalul care nu putea sa ceara decat o continuare. Bineinteles ca m-am uitat si la " A Game of Shadow"- o sa-i fac recenzie si lui.


Ok, in concluzie, daca vreti un film cu actiune, mister, glume amuzante (un pic sadice, ce-i drept) si miscari cu slow-motion, aveti filmul bun in fata. Nota 4/5
Siii, ca incheiere, va las trailerul
O, da, am uitat sa va spun ca noul Sherlock arata foarte bine!
XOXO, Ana    

Un comentariu:

Only Books spunea...

Ooo! :> Am auzit prima data de el cand aveam vreo 6 ani, in desene animate:)). De atunci numele lui imi impune respect. Nu am vazut filmul, dar pare foarte bun.

Dee.