miercuri, 14 septembrie 2011

Noutati #7

Abia am ajuns acasa dupa o zi destul de lunga de scoala, ca am si venit sa va impartasesc noile stiri din lumea cartilor Leda.

I. PROMOŢII

  • Promoţia LEDA CLASIC, 50% reducere la toate titlurile din colecţie, se va termina peste o zi. Comandaţi dacă n-aţi făcut-o încă.
  • La CORA continuă promoţia celor două titluri, Altfel de îngeri, volumul 1 din seria cu acelaşi nume de Lili St. Crow şi Puterea, volumul final din trilogia Cercul secret de L.J. Smith.
  • Trebuie sa va spun faptul că la LIBRIS Braşov e în desfăşurare, până la sfârşitul lunii septembrie promoţia cu reducere de 30% pentru toate titlurile LEDA.
  • PROMOŢIE NOUĂ, Urban Fantasy&Fantasy CORINTeens/Corint Junior pe magazinul virtual şi pe blogul LEDA: http://www.grupulcorint.ro/promo_fantasy/. Veţi găsi aici 11 titluri cu reducere 40%.
  • Promoţia de la punctul anterior va fi preluată din 15 septembrie şi de LIBRIS Braşov. Inca nu exista prea multe detalii sau un link despre aceasta promotie la LIBRIS, dar urmariti in continuare blogul pentru a afla cand vor aparea.

II. CONCURSURI CU CĂRŢILE LEDA, ORGANIZATE PE DIVERSE BLOGURI

In atentia tuturor bloggerilor care organizeaza concursuri cu cartile editurii Leda: se pare ca de acum la postarea "Surprizele de miercuri", Admin va afisa informatii cu blogurile care organizeaza concursuri cu carti Leda, pentru ca cititorii blogului sa poata participa.Voi trebuie doar sa postati un comentariu la postarea "Surprizele de miercuri(7)" in care sa puneti linkul cu concursul vostru.

III. CĂRŢI/SERII NOI

Cei de la Leda ne surprind in continuare(ar cam fi trebuit sa ne obisnuim pana acuma, dar eu ma tot intreb de unde gasesc atatea carti sau serii noi minunate pentru a le publica!:D) cu o noua carte pe care o vor publica.

DULCEA VÂRSTĂ DE ŞAISPREZECE ANI / SWEET SIXTEEN de Kate Brian

Teagan Phillips este insuportabil de bogată, insuportabil de şic, insuportabilă întru totul, iar anul acesta împlineşte insuportabila vârstă de şaisprezece ani. Nicio altă petrecere de şaisprezece ani nu va fi la fel de strălucitoare, de plină de glamour, de decadentă şi, ei bine, de scandaloasă şi insuportabilă ca petrecerea pusă la cale de Teagan. Ar putea să scoată singură cuvântul dulce din „dulcea vârstă de şaisprezece ani”. Dar, ironia sorţii, lucrurile nu se desfăşoară conform aşteptărilor în seara petrecerii ei de şaisprezece ani. Când un şir de evenimente nefericite au loc în cursul a ceea ce trebuia să fie petrecerea-eveniment a secolului, Teagan nu mai e la înălţime – şi asta la modul concret, căzând pe scări în pivniţa de vinuri. Când îşi revine, lângă ea se află o femeie ciudată.

Ceea ce se va întâmpla apoi o va întoarce pe Teagan în timp, când era o fetiţă drăgălaşă cu ambii părinţi alături, înainte ca mama ei să moară şi tatăl ei să se cufunde total în munca lui. Teagan va fi obligată să se confrunte cu alegerile pe care le-a făcut şi datorită cărora a ajuns persoana insuportabilă de acum, din ziua în care împlineşte şaisprezece ani. Şi cu ajutorul necunoscutei sale binefăcătoare (sau cine ştie cine o fi de fapt strania femeie în alb), această petrecere va fi, până la urmă, cea mai dulce dintre toate petrecerile de şaisprezece ani. Iar Teagan va deveni o cu totul altă persoană…

Despre autoare:Ce să vă spun – cine n-a auzit de seria Private, ajunsă acum la 14 volume, care „ţine topurile” New York Times? Sau de noua serie, Privilege, care adaugă o puternică tuşă de thriller lumii dezvăluite de seria Private? Ceea ce probabil nu ştiţi, e că adevăratul nume al autoarei este Kieran Scott, cel cu care semnează cărţile pentru adulţi, majoritatea chick-lit. Că, de asemenea, sub un alt pseudonim, Emma Harrison, scrie printre altele, cărţi de aventuri/thriller, precum Full Throttle din seria Charlie’s Angels.

Astea au fost noutatile Leda de azi!!!O zi frumoasa in continuare!!>:D<

Niciun comentariu: