miercuri, 21 septembrie 2011

Noutati #7

E din nou miercuri si din nou o zi aglomerata la scoala, deci din nou scuze pentru intarziere :D. Noile surprize de miercuri sunt, defapt, anunturi pentru miercurea viitoare. In primul rand sa va amintim de promotiile LEDA:
  • La CORA aveti volumul Perfect (#3 din seria Micutele Mincinoase ) la un pret exceptional de 20,99 lei.
  • In Brasov este in desfasurare, la LIBRIS, o promotie cu 30% reducere pentru toate titlurile LEDA pana la sfarsitul lunii.
  • Tot pana la sfarsitul lunii continua si promotia Urban Fantasy&Fantasy CORINTeens/Corint Junior pe magazinul virtual si blogul LEDA ( Click!), 11 titluri cu 40% reducere. Aceasta promotie va fi preluata de LIBRIS Brasov de pe data de 1 octombrie si va contine 25 de titluri
Miercurea viitoare va aparea lista cu blogurile sponsorizate din cadrul careia au disparut doar blogurile care nu mai activeaza pentru ca restul si-au facut treaba foarte bine :-bd! Tot de astazi intr-o saptamana va mai aparea si o carte/serie noua si va fi lansata lista cu aparitiile pe luna octombrie. Asadar, pana miercurea viitoare, spor la treaba, ramaneti aproape pentru mai multe detalii si stiri noi!

Niciun comentariu: