miercuri, 5 octombrie 2011

Noutati #9

I. PROMOŢII ÎN DIVERSE REŢELE

A.Dupa cum ati putut vedea int-o postare de mai devreme, pana la sfarsitul lunii puteti achizitiona de la editura Leda, toata seria "Academia vampirilor" de Richelle Mead.Reducerea este de 50%, iar transportul este gratuit.: http://www.ledabooks.ro/Promo_AcademiaVampirilor/.

B.In hypermarketuri puteti gasi promotii la Cora, cu carti la 13 lei - http://www.cora.ro/index.php?sectiune=002&categorie=x&p=sql_002_00&md=x&smd=0000000038#/16/ , iar in Carrefour puteti gasi alte 6 carti fantasy Corint Junior.Sunt carti pe care le puteati gasi si in promotia de pe site, cea pana la 30 septembrie, asa ca daca nu v-ati comandat atunci puteti face o plimbare pana la Carrefour sa le luati.

C.Si in tara se desfasoara mai multe promotii.Aveti aici o lista cu cele mai importante:
  • Libris Braşov, 30% reducere la toate cărţile Leda şi 35% reducere la 20 de titluri fantasy şi urban fantasy Corint Junior;
  • De asemenea, pe Fantasy Leda sunt reduceri de 30% la Sedcom Suceava (Librăriile Alexandria), Librăria Corina din Arad, One Distribution în Cluj, Iaşi şi Timişoara, Librăria Esotera din Timişoara, Librăriile Mara Libris din Baia Mare, Columb din Piteşti, valabile până pe 31 octombrie
  • Promoţii cu 20% reduceri la Fantasy Leda se derulează şi în librăriile Sedcom Iaşi şi Prolibris Botoşani, valabile tot până pe 31 octombrie.
II. APARIŢII

Daca cumva nu v-ati luat al doilea volum din Vampirii Sudului - Moartea la Dallas - de Charlaine Harris ar trebui sa dati fuga cat mai repede la chiosc si sa o cumparati pentru ca se pare ca vanzarile merg chiar foarte bine asa ca Bravo a anuntat ca se vor mai gandi in legatura cu distributia cartilor dupa ce vor vedea cum au decurs vanzarile la volumul 2.Oricum ar fi, nu uitati ca saptamana viitoare apare volumul 3 - Clubul mortilor.


III. BLOGURI SPONSORIZATE

Acum cateva zile a aparut o lista cu 5 bloguri care vor primi sponsorizare din partea editurii Leda, dar din cauza catorva neintelegeri si altele se pare ca acum avem o noua lista  revizuita, corectata si completa:

  1. http://beauty-fantasies.blogspot.com/
  2. http://bibliophilemystery.blogspot.com/
  3. http://fan-fic-twilight.blogspot.com/
  4. http://www.love-for-books.blogspot.com/
  5. http://alexa700.wordpress.com/
  6. http://pustoaica-scrie.blogspot.com/
  7. http://cartepentrumine.blogspot.com/
  8. http://d3sprecarti.wordpress.com/
  9. http://booktownlover.blogspot.com/
  10. http://aayodelia.wordpress.com
Asta e lista.Deocamdata noi nu ne aflam pe ea, dar monitorizarea blogurilor continua asa ca speram ca vom ajunge si noi pe ea.Bineinteles vom avea nevoie de ajutorul vostru, sa ne urmariti si sustineti in continuare.In orice caz, vreau sa-i felicit pe cei care se afla pe lista si sa o tina tot asa!

IV. CĂRŢI/SERII NOI

Se pare ca vom avea o noua serie la Leda si anume SHADOW FALLS de C.C. Hunter.Despre aceasta vom putea afla mai multe detalii in zilele urmatoare.

Astea au fost surprizele.Ramaneti aproape!>:D<

Niciun comentariu: