miercuri, 12 octombrie 2011

Noutati #10

I.PRECIZARI

Se pare ca vor aparea unele schimbari in cadrul "Surprizelor de miercuri" care se vor numi de acum "Surprizele din prima miercuri din fiecare luna".Mdaaa... stiu!E trist, dar asta e.Oricum sa va zic si motivele acestei schmbari:
1.Frecventa foarte mare de noutati risca sa duca la o supraaglomerare cu informatii si la o eficienta scazuta in asimilarea lor.
2.Se pare ca ritmul saptamanal de prezentare a informatiilor duce la o banalizare a lor si fiind obisnuiti sa primim in fiecare saptamana cate o serie noua nu vom mai putea sa apreciem cu adevarat fiecare carte si eforturile editurii.Si personal chiar le dau dreptate.
3.Tot abundenta informatiilor duce la scaderea activitatii blogurulor in general deoarece nu se mai publica nimic altceva decat stiri copy-paste de pe Leda.Iar ei vor sa vada activitate pe blogurile pe care le sponsorizeaza si nu numai.
4.Ultimul motiv se pare ca este perioada imediat urmatoare care se anunta foarte incarcata din punct de vedere editorial pentru cei de la Leda.

Cam astea sunt motivele si unele chiar sunt foarte intemeiate si le dau dreptate asa ca mie imi convine.Cu toate ca poate(SIGUR!) o sa-mi fie dor de aceste miercuri din fiecare aptamana dar cred ca este mai bine cum au hotarat ei.


II. PROMOŢII ÎN DIVERSE REŢELE DE DISTRIBUŢIE

Fata de postarea de saptamana trecuta nu exista decat o noua promotie si anume „Promoţia 2+1 cadou la toate cărţile LEDA” (şi nu numai, fiindcă se aplică şi la toate cărţile CORINT JUNIOR şi CORINT, ce mai, la toate cărţile grupului!) care se desfasoara in reteaua de  librarii Carturesti (din Bucureşti, Timişoara, Braşov, Constanţa, Iaşi, Cluj, Arad şi Suceava) şi pe online-ul lor:
  1. http://librarie.carturesti.ro/promotii/editura-leda-2-1-cadou-1177/
  2.  http://librarie.carturesti.ro/promotii/corint-junior-2-1-cadou-1178/
  3.  http://librarie.carturesti.ro/promotii/editura-corint-2-1-1176  
 III. APARIŢII

Stiu ca asteptati vesti in legatura cu colaborarea editurii cu revista Bravo asa ca iat-o: se pare ca vor continua distributia seriei Vampirii Sudului/Trueblood de Charlaine Harris cu inca 2 volume.Nu-i minunat???Apoi, in functie de vanzari se va lua o decizie in privinta celorlalte volume.Un indemn din partea Leda: „Cumpăraţi, cumpăraţi şi iar cumpăraţi!”

P.S.:O serie noua in postarea urmatoare care tine tot de "Surprizele de miercuri" !




Niciun comentariu: