miercuri, 12 octombrie 2011

NIGHT HUNTRESS de Jeaniene Frost

O noua serie va aparea la LEDA in 2012, Nigh Hunteress promite actiune si suspans pe masura titlului. Eroina este Catherine Crawfield, pe scurt Cat, o fiinta pe jumatate vampir care este in cautarea tatului ei. Ca sa il gaseasca ea incepe sa vaneze morti-vii, dar ajunge sa fie capturata de Bones, un vampir vanator de recompense si este obligata sa incheie un parteneriat cu acesta. De-a lungul parteneriatului ea incepe sa se indragosteasca de el, dar ajung sa se desparta in ciuda pasiunii arzatoare dintre ei.
Dupa asta, Cat este angajata de catre guvern sa vaneze, oficial, mortii-vii, devenind astfel Agent Special Cat Crawfield. Bones, fostul ei iubit ( sexy si periculos :> ), a invatat-o multe tehnici de lupta pe care ea inca le mai foloseste, dar Cat devine in curand tinta unor tentative de asasinat si atunci Bones revine alaturi de ea.
Acum viata lui Cat ar trebui sa fie minunata, alaturi de iubitul ei, dar oricat de mult a incercat sa-si pastreze adevarata identitate ascunsa, ea este deconspirata si ajunge in mare pericol. Pasiune, suspans si actiune.. componentele de baza a unei carti de succes. Vom vedea daca NIGHT HUNTERESS le are in sfarsitul primului trimestru al anului viitor. Corpetile sunt grozave iar editura LEDA ar dori sa le pastreze. Sper ca aceasta serie sa fie pe masura asteptarilor! Ramaneti aproape pentru stiri noi >:D< !

Niciun comentariu: