joi, 11 august 2011

Georgina Kincaid revine...

Dupa cum bine stiti, luna aceasta, mai precis pe data de 31 august, va aparea urmatorul volum din fabuloasa seria Georgina Kincaid - Patimi de sucub - de Richelle Mead.Acum avem si coperta oficiala a cartii., care mi se pare de-a dreptul minunata.Voua nu???

Iata si o mica prezentare a cartii: Cum să nu-ţi placă Georgina, un sucub zăpăcit şi sexy, cu simţul umorului, care se crede Sherlock Holmes? De data asta, misterul pe care încearcă să îl dezlege o priveşte direct. Şeful ei, arhidemonul oraşului Seattle, Jerome, a dispărut într-un soi de coup d’état în lupta pentru putere dintre demoni. Asta înseamnă că toţi nemuritorii din subordinea lui – sucubi, vampiri şi drăcuşori – rămân nemuritori, dar îşi pierd capacităţile speciale. Evident, în toată povestea asta există şi o parte bună – Georgina e într-o pauză de aspirare a sufletelor, ceea ce înseamnă că se poate bucura de momentele de tandreţe cu Seth care îi fuseseră până acum refuzate; doar că asta e pentru prea puţin timp, vine prea târziu şi reprezintă o trădare a lui Maddie. Şi în toată această vreme, Georgina îl caută pe Jerome şi se lansează în tot felul de investigaţii, avându-i alături, pe post de Watson, pe Seth, pe care continuă să-l iubească, pe Dante, sufletul întunecat care este actualul ei iubit, şi pe Roman, fostul iubit, care revine în peisaj cu gânduri criminale.

Despre personaje: ei bine ... pot sa va zic doar ca Georgina va ramane si in acest volum un personaj perfect credibil, cu defectele si calitatile ei, cu acelasi mod in care jongleaza cu situatia ei speciala şi încearcă să-şi dea seama cum să se comporte într-o lume a oamenilor – şi cu felul în care intră în tot soiul de încurcături, pe care în final le rezolvă cu o sclipire genială.Iar despre celalalte personaje ... pai, voi ati auzit vreodată de un demon al cărui hobby e să strecoare informaţii greşite pe Wikipedia???Eu nu!!!:)))

Se pare ca se anunta o noua aventura, presarata cu mister, suspans, ceva umor, tandrete si muuulte altele pe care trebuie neaparat sa o traiti!!!

Niciun comentariu: