miercuri, 3 august 2011

Noutati #3

Astazi este miercuri si cum v-am obisnuit deja, avem informatii proaspete despre noile aparitii si surprize de la Leda.Stati jos si faceti-va comozi pentru ca urmeaza surprize noi:

1.Editura Leda organizeaza doua campanii promotionale:

A.In perioada 9-22 august se desfasoara in reteaua magazinelor Cora, campania „Romance şi urban fantasy/Vampiri”.Pentru 26 de titluri din backlist-ul editurii, pretul va fi de 26,90 de lei pe exemplar, indiferent de pretul initial.

B.In perioada 3-31 august se desfasoara pe Elefant.ro, promotia „Fantasy Zone”, in care veti gasi reduceri si promotii substantiale.Aveti aici linkul unde puteti vizita promotia: http://www.elefant.ro/promo/fantasy-zone-36.html .

De oriunde ati fi, sugestia mea este ca ar trebui sa profitati de aceste oferte fantastice.

2.Aparitii noi:

S-a produs o modificare in lista de aparitii a editurii Leda, dar fiti fara grija, este vorba de o veste buna.Spre sfarsitul lunii august, va fi publicat volumul 4 din seria Georgina Kincaid de Richelle Mead, numit "Patimi de sucub".Coperta inca nu este finalizata, dar stai pe aproape pentru noi vesti.

3.O serie noua!

BLACK DAGGER BROTHERHOOD de J. R. WARD ÎN PORTOFOLIUL LEDA

Pentru moment, vor fi publicate numai primele doua volume din serie, ca o perioada de testare, atat pentru editura cat si pentru noi, "fani şi cititori înrăiţi".Se pare ca este vorba despre o alta editura importanta si anume PENGUIN USA, asa ca editura Leda vrea sa se asigure ca totul o sa decurga perfect, pentru ca toata lumea sa iasa in castig.Acum cate ceva despre serie si autoare:

J.R. Ward este o autoare de romance paranormal erotic, ale cărei cărţi au devenit bestselleruri, ocupând poziţii de top pe listele de vânzări ale publicaţiilor New York Times şi USAToday Locuieşte în sudul Statelor Unite, împreună cu soţul ei, care o susţine foarte mult, şi iubitul ei câine, un golden retriever. După ce a absolvit Facultatea de drept, a început să lucreze în domeniul medical în oraşul Boston şi mai mulţi ani la rând a ocupat un post de conducere în cadrul unuia dintre centrele medicale universitare de elită din Statele Unite. Scrisul i-a fost întotdeauna pasiunea supremă şi ideea ei despre rai este de a petrece o zi întreagă în faţa computerului, având alături doar pe câinele său şi o cafetieră plină cu cafea.

Inainte de a va prezenta putin cartile, mentionez ca titlurile in romana sunt provizorii!!!

Vol. 1: DARK LOVER / IUBITUL ÎNTUNECAT În tenebrele nopţii din Caldwell, New York, între vampiri şi ucigaşii acestora se duce un război mortal pentru stăpânirea teritoriului şi supravieţuire. Întâlnim o bandă secretă de fraţi cum nu s-a mai văzut până acum – formată din şase războinici vampiri, apărători ai neamului vampiresc. Dar niciunul dintre ei nu ucide cu o sete mai mare decât Wrath, conducătorul Frăţiei. Rămas singurul vampir pursânge de pe pământ, Wrath are de încheiat socoteli cu cei care i-au omorât părinţii în urmă cu secole. Dar, atunci când unul dintre cei mai de încredere luptători ai săi este ucis – lăsându-şi fiica fără vreo veste despre soarta lui sau despre destinul care o aşteaptă –, Wrath trebuie să o introducă în lumea morţilor vii – o lume în care domină senzaţiile la cote dincolo de orice închipuire. Vol. 2: LOVER ETERNAL / ETERNUL IUBIT În cadrul Frăţiei, Rhage este vampirul cu apetitul cel mai mare. El este cel mai bun luptător, cel care acţionează cel mai rapid pe baza impulsurilor şi iubitul cel mai nesăţios – căci în el arde flacăra unui blestem cumplit aruncat de Scribe Vergin, zeitatea vampirilor. Stăpânit de tenebre, Rhage se teme de momentele când fiara din el se dezlănţuie, transformându-l într-un pericol pentru toţi cei din jur. Când Mary Luce este azvârlită pe neaşteptate în lumea vampirilor, ea trebuie să se bazeze pe protecţia lui Rhage. Ştiind că şi Mary a căzut pradă aceleiaşi atracţii animalice puternice, Rhage îşi dă seama că trebuie să o câştige de partea lui….

In privinta copertilor, exista pana acum doua variante.Sincer, eu le prefer pe primele doua pentru ca mi se par mai sugestive.Imaginile sunt destul de discrete, dar imi sar in ochi datorita culorilor intense pe care le-au folosit:acel rosu si albastru.Asteptam si parerile voastre.Pana atunci, iata copertile:

Cam astea au fost surprizele pentru astazi.Stati totusi pe aproape pentru noi informatii!!!>:D<

P.S.:Daca vreti sa stiti mai multe despre Fratie si despre aceasta serie minunate puteti vizita http://www.jrward.com/ sau puteti contacta direct autoarea pe adresa jrw@jrward.com.

Niciun comentariu: