vineri, 13 ianuarie 2012

Reteta zilei: surori gemene, jocuri crude si multe secrete!

Mda, vorbesc de seria Jocul Minciunii de Sara Shepard, aparuta de curand la editura Leda. Astazi am terminat prima carte si va spun ca este grozava! Desi la inceput parea ca autorea a lasat-o cam moale, si-a revenit pe parcurs. Asa ca m-am hotarat sa caut si descrierile urmatoarelor volume: Never Have I Ever si Two Truths and A Lie. Descrierile le-am tradus eu, asa ca scuzati-ma pentru eventualele greseli.




Viata mea perfecta era o minciuna.
Acum as face orice pentru a descoperi  adevarul.

Nu cu foarte mult timp in urma, am avut tot ce si-ar putea dori o fata: prietene uimitoare, un iubit perfect, o familie iubitoare. Dar niciunul dintre ei  nu stie ca m-am dus- ca am murit. Pentru a imi rezolva crima, sora mea geamana de mult pierduta, Emma, mi-a luat locul. Doarme in camera mea, imi poarta hainele si ii numeste pe parintii mei mama si tata.

Si ucigasul meu ii urmareste orice miscare

Imi amintesc putin din viata mea, doar flash-uri si imagini trecatoare, asa ca tot ce pot face este sa o urmaresc pe Emma in timp ce incerca sa dezlege misterul disparitiei mele. Dar cu cat sapa mai adanc, cu atat ea ii suspecteaza mai mult pe cei apropiati mie. Se pare ca eu si cu prietenele mele am jucat multe jocuri- jocuri care au distrus vietile oamenilor. Oricine se putea razbuna... oricine ma vroia pe mine- si acum si pe Emma- moarte.

De la autoarea bestseller-ului Micutele Mincinoase vine o noua serie despre secrete, minciuni si consecinte  distrugatoare.


Ucigasul meu e aproape.
Si sora mea poate fi urmatoarea.

Cu doua luni inainate de a muri, fratele celei mai bune prietene ale mele a disparut. Nu am idee unde s-ar fi putut duce Thayer sau de ce a plecat, dar stiu ca este vina mea. Am facut multe lucruri oribile cat am fost in viata, lucruri care au facut ca oamenii sa ma urasca, poate indeajuns cat sa ma omoare.

Disperata sa-mi rezolve crima, sora mea  geamana de mult pierduta, Emma, se preface ca sunt eu si incearca sa descalceasca multele mistere pe care le-am lasat in urma- jurnalul meu criptat, incalcita mea viata amoroasa, periculoasele Jocuri ale Minciunii pe care le-am jucat. A descoperit cele mai intunecate secrete ale prietenilor mei, dar nu a avut ocazia sa sape in trecutul lui Thayer- pana acum.

Thayer s-a intors si Emma trebuie sa –si dea seama daca el s-a intors pentru razbunare… sau daca a obtinut-o deja.



2 comentarii:

Niahara spunea...

Sunt tare curioasa cum este aceasta serie. Merita citita?

Ana spunea...

In special cartile Sarei Shepard merita citite. Intriga lor este complicata, evenimentele au un ritm alert si niciodata nu stii ce va urma. Cat despre seria de fata, eu dau cartilor unda verde si cred ca merita citita!