miercuri, 7 martie 2012

(1) ID: Dru Anderson

In timp ca stateam comod pe canapea de zici ca eram Ganditorul, mi-a venit in minte o noua rubrica, anume ID. Aici vor fi prezentate personajele din cartile citite, precum si parerea noastra asupra lor. Si pentru ca ultima carte citita a fost (in sfarsit) Tradari de Lili St. Crow, vom deschide oficial rubrica cu..... Dru Anderson! Aplauze pentru tanara rebela! =D>
Unde o putem gasi: in paginile cartilor Altfel de ingeri si Tradari. Niste carti foarte bune!
Descriere: Dru Anderson este o fata de 16 ani, orfana de mama si traindu-si viata alaturi de tatal ei, mutandu-se din oras in oras si vanand impreuna cu acesta creaturii ale noptii. Ea poate sa doboare un numar mare de tipi rai si este caracterizata ca o "tipa dura" care stie ce face cand un varcolac te ataca si care sta la taclale abia dupa ce te pune la pamant. Este puternica, incapatanata, cu o personalitate puternica, are simtul umorului si este un pic rebela (bine, un pic mai mult). Cu toate astea, sub masca de tipa eu-stiu-cel-mai-bine si nu-ma-supara-ca-o-patesti, Dru este o fata care ar vrea si ea o viata aproximativ normala, cu un tata si o mama iubitoare, si cu o bunica plina de sfaturi. In loc de acestea, ea primeste rivali vampirii si prieteni varcolaci si djampiri. Portretul fizic al lui Dru este sarac, descrisa simplu ca o fata cu par carliontat si infoiat, slabuta si sfrijita.
Parere personala: Dru Anderson seamana ceva cu Rose din AV. Totusi, cred ca Dru este mai pe gustul meu. Faptul ca nu se plange, desi este ranita fizic cat si moral, imi place cel mai mult la ea. Are o gandire rationala si actioneaza cum crede ea mai bine. Este o buna prietena, care te salveaza chiar daca este in pericol de moarte. Prin simplul fapt ca Dru este ea insasi ma face sa o plac atat de mult.
Nota mea de pe o scara de la 1 la 10: 10 cu steluta :* P.S.: daca inca nu v-ati luat cartile, pe blogul lui Rose ღ este in desfasurare un concurs in care se ofera ... Altfel de ingeri! Grabiti-va mai e doar o zi!!!

7 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Interesanta noua rubrica <3
Mi-am luat si eu cartile acum 2 zile si abia astept sa incep sa le citesc.
..si multumesc pentru reclama! :*

Ana spunea...

Cu placere! Si ma bucur ca-ti place noua rubrica! :* >:D<

Jacqline spunea...

http://jacqlineveve.wordpress.com/2012/03/15/concurs-libris/

Jacqline spunea...

Hei!
Am dat startul primului meu concurs sponsorizat de libraria online Libris, unde poti castiga vol. Divergent de Veronica Roth.
Te astept sa participi la http://jacqlineveve.wordpress.com/2012/03/15/concurs-libris/

Zile și file spunea...

Azi m-am apucat și eu să citesc ”Altfel de îngeri” :D Dru este un personaj tare plăcut!

Ana spunea...

@Jacqline: ma bucur pt tine! Mi-ar placea sa particip, dar am deja cartea!

@Anna: ai dreptate, si cartea si personajul de prind de la primele pagini. De aceea imi place mie asa mult de Dru! :*

Niahara spunea...

Te invit la un concurs pe blog: http://niaharasworld.wordpress.com/2012/03/21/concurs-libris-nascuta-la-miezul-noptii/