joi, 19 aprilie 2012

Got a secret, can you keep it?

Swear this one will save! Better lock it in your pocket taking this one to the grave. If I show then I know you won't tell what I said! 'Cause two can keep a secret if one of them is dead!
-A.
Deci, numai asa puteam incepe postarea asta, credeti-ma!
Leda si cu Bravo au inca o colaborare GENIALA!
Incepand cu 8 mai, vor scoate patru carti cu secretele micutelor noastre mincinoase, pe care de acum o sa le astept cu sufletul la gura!! Inca dansez prin casa de fericire si pot spune cu mana pe inima ca adooor seria asta!


Fanii Sarei Shepard, autoare care ocupă locul 1 pe New York Times Bestseller List, se vor putea bucura în curând de o senzaţională carte-bonus la celebra serie Micuţele mincinoase. Volumul, a cărui ediţie în limba română va purta titlul MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR, a fost recent publicat în Statele Unite (pe data de 3 ianuarie!) şi deja a produs o adevărată senzaţie în rândul tinerilor cititori.
Subiectul este plasat între acţiunea volumului patru (Incredibil) şi cinci (Imoral) din Micuţele mincinoase (un fel de volum 4 ½ ) şi dezvăluie minciunile legate de anumite întâmplări nefericite petrecute în timpul vacanţei de iarnă din penultimul an de liceu al celor patru fete, şi ţinute ascunse până acum. MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR are însă marea calitate de a putea fi citit deopotrivă şi de cei familiarizaţi cu această serie, dar şi de cei care de-abia acum vor să facă cunoştinţă cu personajele Sarei Shepard. Volumul este compus din patru parţi distincte, ce se citesc ca o serie de micro-romane independente, fiecare relatând câte un secret al uneia dintre cele patru eroine îndrăgite:
Partea 1. Secretul Hannei, distribuită cu revista Bravo din 8 mai 2012 Partea 2. Secretul lui Emily, distribuită cu revista Bravo din 22 mai 2012 Partea 3. Secretul Ariei, distribuită cu revista Bravo din 5 iunie 2012 Partea 4. Secretul lui Spencer, distribuită cu revista Bravo din 19 iunie 2012
Deci, nu rataţi cele patru întâlniri cu Hanna, Emily, Aria şi Spencer, pe care Editura LEDA şi revista Bravo vi le-au rezervat pentru lunile mai şi iunie!
Seria Micuţele mincinoase a devenit o senzaţie internaţională odată cu apariţia romanelor şi a serialului de televiziune, difuzat de ABC Family, iar drepturile de traducere au fost vândute în peste 30 de ţări!

Secretul Ariei apare de ziua mea! :))
Inca nu-mi pot crede ochilor! I LOVE IT!!!
Va las mai jos melodia de la generic:
XOXO, Ana

Un comentariu:

Laura spunea...

Vaiii! Deci anul trecut am avut o obsesie cu melodia asta, desi nu m-am uitat niciodata la serial, am citit doar cartile. Abia astept Secretul Ariei, celelalte doua le-am citit deja. ;-)