sâmbătă, 2 iulie 2011

"Cartea dragostei" de Philippa Floretti

Volumul face parte din colectia Nemira Damen Tango, care va aparea vara aceasta impreuna cu alte 100 de titluri in promotia Lectura de Vara, avand o reducere de 35% pana la 3 iulie!Asadar ganditi-va ce va lipseste din bagajul pentru vara, pentru ca sigur aveti unul :), si amuzati-va de povestea lui Lily, o faptura adorabila , pasionata de rochii vintage, si a lui Robbie, iubitul ei.

Prezentarea cartii: Cand Lily, o faptura adorabila, pasionata de rochii vintage, si Robbie, iubitul ei de multa vreme, descopera intr-o zi in anticariatul lor o carte rara cu reproduceri din Antichitate, n-au nici cea mai mica idee despre ce-i asteapta.Robbie vrea sa o vanda caraui ofera mai mult, in timp ce Lily e ferm hotarata sa o inapoieze proprietarulu de drept.

Insa atunci cand in magazin intra William, un rus indarjit care pune intrebari despre obiecte de arta furate, lucrurile iau o intorsatura neplacuta. Robbie dispare si o lasa pe Lily sa raspunda la intrebari din ce in ce mai dificile.

Decisi sa afle daca Robbie mai este in viata, Lily si William formeaza o alianta zbuciumata si pleca in Italia.In acest joc fatal al increderii, secretele sunt negociate, iar Lily trebuie sa decida care dintre cei doi barbati ii merita devotamentul ... si inima.

Alte carti pe care le puteti gasi in promotia Lectura de Vara sunt carti din colectia Gossip Girl, opere semnate de Julian Barnes, noutati precum Masako, printesa samurailor, Trilogia S.U.A :Paralela 42 sau Jocul adevarului si multe altele.

Niciun comentariu: