miercuri, 27 iulie 2011

Noutati! #2

Asa cum ati vazut si in cateva posturi anterioare, editura Leda ne face viata mai frumoasa prin promotiile si surprizele pe care ni le ofera din ce in ce mai des.Astazi am aflat noi informatii de pe blogul editurii la "Surprizele de miercuri (2)" pe care as vrea sa vi le impartasesc si voua.Asadar:

1.Leda lanseaza o noua serie pentru iubitorii de dark urban fantasy si anume seria ALEX CRAFT de Kalayna Price.

Grave Witch, (publicat în 2010; titlul în română nu e încă stabilit), primul volum al seriei, ne-o aduce în prim-plan pe Alex Craft, o eroină extraordinară, tenace, dură şi sexy, evident posesoare a unor puteri ieşite din comun. Ea este detectiv particular şi consultant al poliţiei, dar, în primul rând, vrăjitoare. Şi vă puteţi închipui că, având aceste îndeletniciri, a fost pusă de multe ori în situaţia de a înfrunta criminali odioşi şi magia neagră. Ca „vrăjitoare de mormânt”, Alex poate vorbi cu cei morţi, ba mai mult, e într-o bună relaţie cu Moartea – care, aici, e un EL şi, printre altele, arată fantastic îmbrăcat în jeanşi –, dar tot îi lipsesc atuurile pentru a rezolva cel mai recent caz apărut. În timp ce investighează o crimă abominabilă, este atacată chiar de umbra pe care-o invocase ca să o ajute, pentru ca, ulterior, să fie ţinta unui atentat, din care scapă graţie Morţii. Ca să rezolve acest caz, Alex îl are partener din partea poliţiei pe durul detectiv Falin Andrews, care se pare că-i tăinuieşte ceva. Cu toate că nu se vede prea multă simpatie între ei, Alex are nevoie de sprijinul lui Falin pentru a descurca păienjenişul întâmplărilor paranormale şi… mortale în care e prinsă, şi pentru a-l încolţi pe criminalul ce stăpâneşte o magie atât de malefică, încât eroina noastră riscă să-şi piardă viaţa… sau chiar şi sufletul.

Grave Dance(2011) este al doilea volum publicat pana acum al seriei.

Inca nu exista date de publicare, traducatori sau despre coperti dar pentru cei interesati sunt sigura ca vor aparea in curand noi informatii, pe care le veti gasi pe blogul editurii sau pe blogul nostru.

2.Primul volum din seria cu acelasi nume, Altfel de ingeri de Lili.St.Crow pe care am prezantat-o si noi pe blog, a aparut se pare cu doua zile mai devreme decat fusese programat, adica pe 26 iulie.Asadar, puteti incepe sa o comandati sau sa o cautati prin librarii!

3.CONFIRMĂRI "Am primit confirmarea oficială că oferta noastră pentru seria lui Stacy Kade, THE GHOST AND THE GOTH, a fost acceptată. Aşteptăm contractele şi, în acelaşi timp, programarea de publicare de la redacţie. Atunci când voi avea informaţii, voi posta o prezentare a seriei cu toate detaliile."(Admin).

Eu sincer raman uimita de fiecare data cand accesez blogul editurii, pentru ca de fiecare data gasesc stiri noi, promotii sau surprize uimitoare.Haideti deci sa profitam la maxim de toate acestea si sa multumim editurii Leda pentru ca ne face viata mai frumoasa prin simplul fapt ca exista!

Niciun comentariu: