luni, 20 iunie 2011

Editura Nemira-In curs de aparitie...

M-am gandit sa va mai prezint si alte carti,nu numai de le Leda,sa mai schimbam un pic.Ce zici,va convine?
As vrea sa va preziknte viitoarele apritii de la editura Nemira,poate gasiti ceva ca va place:


Cecily Von Ziegesar - Gossip Girl: Nu ma uita!


Bine ai venit în Upper East Side, New York City, unde eu şi prietenele mele obţinem ce vrem, când vrem şi cu cine vrem – chiar dacă unii tipi sunt deja sunt luaţi.

Intră în lumea Gossip Girl – o lume în care să dai o petrecere de rămas-bun înseamnă să închiriezi un autobuz pentru două sute dintre cei mai apropiaţi prieteni, în care gelozia şi trădarea sunt mereu oaspeţi de onoare.

Precomanda cartea de aici !





Dov Silverman - Cabalistul

Un roman remarcabil și tulburător, original și incitant,  o poveste uimitoare pe care-o citești într-adevăr doar cu inima. Şi asta pentru că Dov Silverman are curajul să rostească întrebările pe care abia dacă te încumeţi să le gândeşti:  cine prevalează în  lupta dintre Bine și Rău? Există viață dincolo de moarte?

În final, cititorule, poate vei decide că Satana este învins. Însă continuarea, marcată printr-o ciudată întorsătură mistică, rămâne să o stabilești tu. Doar atunci când vei fi citit ultima pagină vei putea lua o hotărâre în privința viitorului omenirii.

Precomanda de aici !


Nancy Woodruff - Iubire vinovata


 
Georgie Connolly pare să aibă tot ce‑şi doreşte – un soţ pe care‑l iubeşte la nebunie şi trei băieţi absolut adorabili. Când soţul ei, Peter, este promovat şi i se oferă o slujbă la Londra, familia pleacă bucuroasă din New Jersey şi se mută în Anglia, unde Georgie pur şi simplu renaşte, reluându-şi cariera de actriţă pe care o întrerupsese după naşterea copiilor. Mai mult, i se oferă rolul vieţii sale, cel al Dorei Jordan – personalitate reală, cea mai vestită actriţă din secolul al XVIII-lea şi mamă a treisprezece copii nelegitimi, dintre care zece  concepuţi cu un viitor rege al Angliei.

Însă tocmai acum, când nu‑i mai lipseşte nimic, Georgie riscă totul pentru o legătură cu consecinţe de nebănuit. 

Iubire vinovată, povestită de soţul lui Georgie, prezintă două femei extraordinare, născute la interval de două sute de ani, care întâmpină aceleaşi obstacole în viaţă şi plătesc preţul suprem pentru împlinirea pasiunii.

Precomanda de aici !

Tim Severin - Corsarul


Anul 1677. Hector Lynch, în vârstă de şaptesprezece ani, este răpit de corsarii berberi dintr-un sat irlandez şi vândut la licitaţie în Alger. Împrietenindu-se cu un alt prizonier, Dan, un indian Miskito din Caraibe, se trezeşte într-o lume uluitoare, unde viaţa nu valorează nimic şi  numai cei ageri la minte reuşesc să supravieţuiască.


Pecomanda de aici !






Stephen King - Carrie.


Romanul Carrie (1974) a fost, initial, respins de mai multe edituri. Descurajat, Stephen King il arunca la cos, insa cea care salveaza manuscrisul este sotia sa, Tabby, care-i recomanda cateva modificari ce presupun si o extindere a romanului. Carrie  se dorise mai mult un roman psihologic despre universul interior al femeii, cu cateva elemente oculte si violente, insa volumul apare in siajul romanelor The Exorcist  de William Peter Blatty si The Other  de Thomas Tyron, intregind astfel o trilogie a fetelor demonice.

In 1976 romanul s-a bucurat de o excelenta ecranizare produsa de casele Red Bank si United Artists, in regia lui Brian De Palma.

Carrie a fost primul roman al unui scriitor care avea sa transforme cele mai atroce cosmaruri ale cititorilor in visuri de aur pentru editorii sai.” Bill Thompson, primul sau editor

Carrie, Carrietta White, este o adolescenta timida si retrasa, care, din copilarie, indura persecutiile si ironiile colegilor de clasa. Umilintele la care o supun devin pentru ea o tortura mentala din care simte ca nu mai poate iesi. Mai mult, este si victima fanatismului religios al mamei sale, o fiinta violenta si brutala.

Cand disperarea interioara ajunge la apogeu, Carrie isi redescopera o putere inspaimantatoare – telekinezia – care o transforma intr-un demon razbunator. Caci poate sa miste, sa arunce, sa zdrobeasca si sa incendieze orice de la distanta.

Precomanda de aici ! 

Ce v-am prezentat eu eate doar o parte din ce aparitii va asteapta la editura Nemira.Pentru mai multe informatii apasa-ma !

Niciun comentariu: