luni, 20 iunie 2011

Promotie Nemira!

 Editura nemira va pregatit o oferta greu de refuzat.Priviti:

Click pe imagine pentru a cumpara acum!



Pachetul contine trilogia Jocurile Foamei, de Suzanne Collins:



  • Jocurile Foamei






  • Sfidarea






  • Revolta





  • Jocurile foamei




    Bestseller international publicat in 32 de tari

    In curs de ecranizare!

    Una din cele mai bune carti pentru adolescenti ale anului 2008 potrivit Publishers Weekly, New York Times, Locus, American Library Association, Barnes&Noble si Amazon.com

    Ai putea supravietui in salbaticie, de unul singur, cand toti cei din jur fac tot ce pot ca sa nu apuci dimineata urmatoare?

    Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros – Jocurile Foamei. Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa familiile lor si aruncati in lupta pe viata si pe moarte, televizata in direct si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va intoarce acasa faimos, bogat si... viu. Cine va castiga cursa nebuna pentru supravietuire?

    Sfidarea

    Sfidarea este al doilea volum din seria Jocurile FoameiSuzanne Collins continua intr-o maniera magistrala povestea Districtului 12.

    Katniss si Peeta au castigat impreuna sangeroasele Jocuri ale Foamei, sfidand pentru prima oara in istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniti in Districtul 12, dupa toate incercarile infruntate, convinsi ca au castigat o viata sigura si decenta pentru ei si familiile lor, spera ca va urma o lunga perioada de pace. Dar, in timp ce Katniss si Peeta parcurg obligatoriul Tur al Invingatorilor, apar zvonuri despre o revolta printre locuitorii districtelor. Iar in ochii conducatorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Daca nu vor reusi sa convinga natiunea Panemului ca sunt in continuare indragostiti nebuneste, consecintele ar putea fi dezastruoase…

    Revolta


     
    Ultimul volum din seria Jocurile Foamei
    Bestseller internaţional publicat în 32 de ţări
    În curs de ecranizare!

    Katniss a supravieţuit calvarului Jubileului Pacificării şi, împreună cu familia ei şi Gale, este la adăpost în Districtul 13. Dar, în haosul final al jocurilor, Peeta a căzut prizonier în mâinile Capitoliului, iar preşedintele Snow îi pregăteşte o soartă aparte. În timp ce focul revoltei mistuie întreg Panemul, Katniss este sortită să devină simbol al revoluţiei. Pe măsură ce evenimentele se desfăşoară cu repeziciune, ea realizează însă că a fost mai degrabă un pion mutat pe tablă decât liderul celor asupriţi. Consecinţele devin de negândit pe măsură ce numărul victimelor creşte, iar Katniss trebuie să găsească o soluţie ce pare din ce în ce mai imposibilă.






    Niciun comentariu: