luni, 13 iunie 2011

Review #2


Nu plange sub clar de luna de Heather Davis

In urma certei cu mama sa vitrega Shelby este trimisa intr-o tabara de reeducare, Tabara Semilunii.Dupa ce aceasta trebuie sa isi lase toate legaturile cu lume reala si trebuie sa se desparta de toate visurile ei aceasta face cunostinta cu Austin Bridges al III-lea ,fiul unei vedete rock.Dupa vechile ei esecuri in domeniul baietilor,Shelby nu se astampara.Dupa lungi conversati si intalniri aceasta aflta secretul care ii schimba viata:Austin este varcolac!Dupa ce Shelby afla tulburatorul secret ,aceasta stie limpede ca nu ar trebuii sa se incurce cu Austin,deoarece acesta i-ar putea complica viata ,dar nici nu ii poate intoarce spatele atunci cand acesta se afla la greu .
Bineinteles ca povestea de iubire si magia clarului de luna nu lipseste din acest  volum
Acest volum este extraordinar,mi-a cucerit foarte repde inima si locul I in TOP 5 Books.Este o carte pe care o recomand tuturor deoarece nu o sa va para rau ca ati dat bani!

  • Coperata:Cartonata ( cu supracoperta)
  • Format:13 x 20 cm
  • Numar pagini:304
  • Aparitie:2010
  • Nota :10  10
  • Carte recomandata? Da/ Nu

De curand in SUA a aparut si continuarea .Coperta imi place foarte mult  iar aici ,pe blogul Simonei,veti putea citi si cate ceva despre carte.Abia astept sa apara si la noi! 


Un comentariu:

myextreme_dream spunea...

Am citit Never cry werewolf/Nu plange sub clar de luna si mi se pare o carte extraordinara. Nici macar nu stiam ca are o continuare si ma bucur ca o sa am parte de mai multe aventuri in lumea lui Austin si Shelby. De-abia astept!:)