sâmbătă, 2 iulie 2011

Surprize de la Leda

Anul acesta, mai exact prin luna octombrie, se va lansa inca o serie fantasy, care sa speram, va avea tot atata succes ca si celalta serii asemanatoare.Este vorba despre seria Eve (The Eve Trilogy), a carui prim volum va aparea, asa cum am spus, prin luna octombrie a acestui an.

Prezentarea cartii:Este anul 2032 .Au trecut saisprezece ani dupa ce un virus mortal- si vaccinul care era destinat sa protejeze impotriva lui- a sters majoritatea populatiei de pe Pamant.Cu o noapte inainte de absolvire, Eve, o fata de optsprezece ani descopera ce se intampla in realitate cu proaspetii absolventi, si soarta ingrozitoare care o asteapta.

Fugind de singura casa pe care a avut-o, Eve porneste intr-o lunga calatorie, plina de primejdii, in cautarea unui loc unde poate supravietui.In drumul ei, il intalneste pe Caleb, un baiat dur, rebel, ce traieste in salbaticie.Cum intreaga ei viata a fost separata de barbati, Eve a invatat sa se teama de ei, dar Caleb incetul cu incetul ii castiga increderea ... si inima.El promite ca o va proteja, dar cand soladtii incep sa-i vaneze, Eve trebuie sa aleaga intre dragostea adevarata si viata sa.

Mie mi se pare destul de interesanta si de atractiva.Si coperta e destul de sugestiva, fiind in concordanta cu tema cartii.Pare destul de promitatoare, iar eu una abia astept sa apara.Voi nu???

Un comentariu:

Mihaela spunea...

Pare intr-adevar o serie fascinanta. Subiectul pare complex si aventura se impleteste din nou cu romantismul ca in cele mai multe carti de succes. De-abia astept!