luni, 2 aprilie 2012

Sunt tot aici!

DA, da stiu!Ati crezut ca am murit???NU, sunt tot aici intreaga si sanatoasa si am revenit.Sigur ati observat absenta mea indelungata de pe blog.Motivul: scoala.Totusi important este ca am revenit(vacanta in sfarsit!!!),  ca voi redeveni activa si ca voi aduce si cateva schimbari.
In primul rand sunt sigura ca ati observat noul look, pe care eu una il ADOOOR!!:X:X:X.Am vrut sa fie ceva mai viu, mai vesel mai ales pentru ca este primavara - chiar daca nu se vede - un anotimp drag mie.Sper sa va placa si voua.:)
Al doilea punct pe lista este "noul" membru al echipei.Spun "noul" pentru ca Ana, cea care s-a ocupat de blog, nu mai este chiar atat de "boboc" in ale bloggeritului din moment ce in ultimele ... cateva luni(doamne nu-mi vine sa cred ca am lipsit chiar atat...:")) s-a ocupat de bunastarea "copilasului" meu.
In ultimul rand vreau sa anunt faptul ca cat de curand vor aparea noi rubrici deoarece am o multime de noi idei pe care abia astept sa le pun in aplicare.:)
In incheiere vreau sa spun cat de rau imi pare ca am lipsit atat de mult(se vede ca m-am dezobisnuit total cu scrisul pe blog:(() si cat de bine imi pare ca m-am intors!!!Nu o mai lungesc mult ... va doresc o zi frumoasa in continuare si stati pe aproape pentru ca vom posta poze de la Maratonul de lectura.(cam pe maine:))

                                                                                                                                     Luv ya, 

                                                                                                                                              Elena

3 comentarii:

giorgiana spunea...

mh...e frumos fundalul blogului...

Elena spunea...

Multumim!>:D<

Unknown spunea...

Caca