joi, 16 iunie 2011

Pentru cei care vor sa leneveasca in fata televizorului...


In aceasta seara vom putea urmari o ecranizare a celebrului roman "Interviu cu un vampir"(Interview with the Vampire) de Anne Rice.Filmul ii are in distributie pe actorii Brad Pitt, Christian Slater, Tom Cruise, Thandie Newton, Antonio Banderas si Kirsten Dunst, fiind regizat de Neil Jordon in anul 1994.
Filmul ii are in centru pe Louis de Pointe du Lac(Brad Pitt) care este transformat in vampir de catre misteriosul Lestat de Lincourt(Tom Cruise). Lestat incearca sa-l invete pe Louis cum sa devina un vampir adevarat, dar acesta nu se acomodeaza deloc cu noua lui viata, cei doi fiind foarte diferiti: vampirul Lestat este arogant si iubeste puterea "darului noptii" pe cand Louis este o fire sensibila, capabila de iubire.
Pentru "a-i indulci" existenta, Lestat creeaza un nou vampir, pe Claudia(Kirsten Dunst), o fetita de vreo 5-6 ani care era pe moarte. Dar pe masura ce se maturizeaza si constientizeaza, Claudia devine o adevarata creatura a noptii capabila sa ucida cu sange rece.
Sper ca v-am dezvaluit indeajuns incat sa va fac curiosi pe cei care inca nu au citit cartea, si sa va trezesc interesul celor care au citit-o, pentru ca eu am facut-o si vreau sa va spun ca este o carte impresionanta, atat prin subiectul pe care il abordeaza cat si prin stilul ei.Asadar diseara la 22.00, "prindeti filmul de 10, la ProCinema!" .

Un comentariu:

Mihaela spunea...

Sunt si eu o fana fantasy si subiectul mi se pare absolut fascinant.. De-abia astept sa vad filmul si multumesc pentru informatie>:D<