duminică, 12 iunie 2011

Revista LIBERTATEA pentru Femei lanseaza 'Colectia de Lux' (Seria Carti Romantice!)

 Revista Libertatea pentru Femei iti aduce cartile NOREI ROBERTS, noua scriitoare favorita a Americii!


Nora Roberts-autoarea care a vandut peste 400 de milioane de carti!

6 iunie-'Vis in alb'


Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunți din Connecticut.
În primul roman al seriei Cvartetul mireselor, Nora Roberts aduce în prim-plan povestea lui Mackensie Elliot. Deși implicată într-o afacere care presupune o dragoste ca-n povești, Mac nu are deloc încredere în conceptul „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, părinții ei fiind dovada vie că dragostea nu durează la nesfârșit. Întâlnirea cu un profesor de engleză fidel și mult prea previzibil, cu ochelari și pantaloni de tweed și cu un ciudat simț al umorului, îi va schimba viața exact când se așteaptă mai puțin. Cu ajutorul celor trei prietene ale sale, Mac va învăța cum să își creeze propriile momente de fericire.
Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduți autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre dragoste, prietenie și familie și despre acele momente unice care transformă o fotografie drăguță într-o operă de artă. Povestea celor patru prietene continuă în Parfumul dragostei, a doua carte din Cvartetul mireselor.


13 iunie- 'Parfumul iubirii'

Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunți din Connecticut.
Aparent, viața amoroasă a Emmei este de-a dreptul înfloritoare. Cu un corp de invidiat și înflăcărată din fire, ea aduce o pată de culoare în orice încăpere, asemenea aranjamentelor florale pe care le realizează. Bărbații roiesc în jurul ei, dar Emma este o romantică incurabilă și tânjește după o dragoste ca-n povești, care să dureze până la adânci bătrâneți. Numai că bărbatul de care se simte atrasă nu e deloc genul romantic. Jack este un tip drăguț, însă provine dintr-o familie destrămată, iar escapadele frecvente ale tatălui său l-au făcut reticent la tot ce înseamnă relație de durată. Dacă vor să ajungă la un numitor comun, cei doi vor fi nevoiți să aibă încredere în povestea lor – și în propriile inimi...
Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduți autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre dragoste, prietenie și familie și despre acele momente unice care transformă o relație oarecare în marea iubire.
Povestea celor patru prietene continuă în Trăiește clipa, a treia carte din Cvartetul mireselor.


Alte aparitii in seria 'Carti Romantice':

O femeie implinita de Danielle Steel

Victoria Lawson, o fată dolofană cu păr blond, ochi albaștrii trăsături banale, se simte o străină în familie și într-un oraș în care fizicul înseamnă totul. Tatăl ei, Jim, este înalt și zvelt, iar mama, Christina, o brunetă minionă și grațioasă . În comparație cu Gracie, sora considerată de toată lumea perfecțiunea întruchipată, tânăra rămâne pentru părinții ei „prăjiturica noastră de probă”. Dar o întâlnire întâmplătoare, o trădare incredibilă și o confruntare în familie marchează un punct de cotitură în existența celor două surori, iar Victoria va fi pusă în fața unei provocări majore: să se accepte pe sine așa cum este, să fie mulțumit de ea însăși să fie mândră de victoriile obținute cu atâta truda. Voinică sau nu, este o femeie minunată , fapt pe care îl descoperă și ea în cele din urmă .                                                                                                                                         Noul roman al lui Danielle Steel celebrează , într-o manieră emoționantă și incisivă, virtuțile frumuseții neconvenționale și pune într-o nouă lumină chestiunea spinoasă a greutății corporale și impactul său asupra respectului de sine și relațiilor de familie.




Cu fiecare zi de Danielle Steel



Coco Barrington s-a născut într-o familie celebră la Hollywood: mama ei este o scriitoare de succes, iar sora ei, Jane, unul dintre producătorii de top de la Hollywood. Considerată oaia neagră a familiei, Coco preferă să-și trăiască viața simplu, pe malul oceanului, într-un orășel din nordul Californiei, unde are și o mică afacere ieșită din comun: plimbă câini. Viața ei liniștită se schimbă însă peste noapte, în momentul în care acceptă să aibă grijă de câinele lui Jane, în locuința acesteia din San Francisco. Aici îl cunoaște pe Leslie Baxter, unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului și prieten al lui Jane, care se ascunde de o fostă iubită geloasă. Lumea celor doi este total diferită, dar atracția dintre ei n-ar putea fi mai rapidă.
Cu fiecare zi explorează dragostea în toate formele ei, dezvăluindu-ne destinul a trei femei care râd, iubesc și învața să ia viața așa cum li se oferă ea. Amuzant, sexy și captivant, romanul lui Danielle Steel este o poveste de dragoste emoționantă, provocatoare și absolut  imposibil de lăsat din mână.
580 de milioane de cărți vândute în 47 de țări!
Cel mai vândut autor în viață din toate timpurile!


Luni,13 iunie,Libertatea pentru femei te rasfata cu 'Parfumul iubirii' ,al patrulea volm al seriei 'Carti Romantice'!

Pret exceptional: revista + cartea la doar 9,99 lei !


2 comentarii:

Christina spunea...

Dragute cartile..abia astept sa le citesc:)

Anonim spunea...

foarte frumoase toate cartile.