duminică, 12 iunie 2011

Review #1

Damnare de Lauren Kate

Dupa ce ce prietenul ei moare intr-un accident inexplicabil Lucinda Price este trimisa la internatul Sword & Cross ,din apasatorul oras Savannah.Odata ajunsa aceasta face cunostinta cu Arriane care ii devine o buna prietna aici.Cand aceasta facea turul internatului impreuna cu prietena sa ,da de Daniel Grigori.Misterios si distant ,acesta ii atrage atentia inca din prima zi ,dar primirea fetei de Daniel nu este pe masura asteptarilor.Un simplu deget ridicat!-atat primeste Luce din partea lui Daniel.
Dupa orele obositoare de care a trecut cu greu ,Luce spera sa isi gaseasca linistea in cantina,dar se inseala.Aici intra impreuna cu prietena sa ,Arriane,in divergenta cu Molly care usor ii devine dusman.Dupa orice cearta exista si consecinte-chiftele sfaramate in cap insa nu e cea mai frumoasa consecinta.Cand aceasta incerca din greu sa isi curete mizeria din cap si sa fuga de rusine,ii sare in ajutor Penn,care incetul cu incetul ii ia locul lui Arriane si devine cea mai buna prietena cu Luce .Impreuna cauta informati despre Daniel.Dar totul este dat peste cap ,atunci cand intra Cam in scena si aceasta descopera ca are sentimente pentru el ,nu la fel de puternice ca pentru Daniel dar totusi sentimente.
Aflati  aventurile celor doua fete si un secret tulburator citind cartea.


  • Coperta:Cartonata
  • Format:140x210
  • Numar pagini:296 
  • Data aparitie:18 noiembrie 2010
  • Pagini din carte (click)
  • Nota:10/10
  • Carte recomandata? Da / Nu 

4 comentarii:

Elena spunea...

super review!!!abia astept si altele!!!:x:x:x:x

Anonim spunea...

Mi-a placut mult aceasta carte si astept cu nerabdare sa citesc si cel de-al doilea volum! <3

Anonim spunea...

nu am citit-o, dar o am pe lista!

Mihaela spunea...

Sunt la jumatatea cartii si de-abia astept sa o termin... Cu greu m-am putut dezlipi de ea, dar a trebuit sa o fac. Va felicit pentru blog si sper sa vad mai multe review-uri :X !