sâmbătă, 2 iulie 2011

Vanatorii: Fantoma

Au aparut copertile din S.U.A si U.K pentru primul volum din noua trilogie The Vampire Diaries: The Hunters, intitulat Phantom (Fantoma), care va aparea pe 25 Octombrie 2011.

Coperta din U.K.:

Coperta din S.U.A.:

Prezentarea cartii (traducere realizata de mine asa ca imi cer scuze pentru eventualele greseli :D) : De cand i-a intalnit pe irezistibilii frati Stefan si Damon Salvatore, Elena Gilbert a fost in Lumea de Dincolo si inapoi, Acum ca ea si prietenii ei au salvat oraselul in care traiesc de un spirit demonic, totul pare sa se reintoarca la normal. Dar Elena ar trebui sa stie mai bine ca oricine ca in Fell's Church nu va fi niciodata liniste. In Fantoma, o noua amenintare o asteapta pe Elena, iar de aceasta data nu se poate baza decat pe unul dintre cei doi frati Salvatore pentru a o proteja.

Abia astept cartile pentru ca sunt mare fan, atat al lor cat si a serialului care se reintoarce din toamna (16 septembrie) cu sezonul trei !!! Voi ce parere aveti???

2 comentarii:

Christina spunea...

Super:x... la noi o sa apara?

Elena spunea...

Pai cu siguranta o sa aparea si la noi, insa nu stim deocamdata.De abia o sa apara in strainatate deci va mai dura o vreme.
P.S.:Scuze pentru raspunsul intarziat :D